Spilte inn video i går, legger den KANSKJE ut i kveld. Akkurat nå sitter jeg og hører på Justin sine gamle sanger. Ah, loveee ! Jeg twitrer sykt mye til ham for å få ham til og followe meg. Twitteren min er forresten @theajdb. 

Fant ut i går hvor sykt mange fake profiler det er av ham. Det er litt morsomt, de sier foreksempel " OMG, @justinbieber followed all the names I sendt to him a minute ago". Og da hadde han ikke vært pålogget på 2-3 timer :)

Skal komme med ett eget innlegg om BARE Justin <3 

 


Åherregud!! <3 <3


Aaaw <3


Æ dør litt !


Tnaaw <3

 
Hei! Akkurat nå er jeg til Elise med Sara. Vi skal ligge over her i natt.

Vi har laget en skrekkfilm og skal lage en annen film nå. Haha, vi er sykt flinke:) Det er ihvertfall utrolig koselig. Kan hende at jeg legger ut en av filmene på bloggen, men vi får se hvordan den andre blir først.

Har funnet ut at jeg må bli mye flinkere til og blogge oftere, men dagen i dag har vært sykt sløv. Dro ikke til Elise før i femtiden, våknet klokka ti over halv tolv og gikk ikke på badet før klokka ble rundt tre :)

 


Hahahah! Elise har mac, ønsker meg syykt mac ! :)
Hei. Har vært i byen med Vilde og Thea i dag. Fikk byttet noen julegaver som var for små, viser dere det senere.

I kveld skal jeg møte Vilde, og jeg tror jeg skal få laget en video av julegavene mine:)

Fine bilder jaa!
Som dere ser på overskriften lurer jeg på om dere vil ha en video. Jeg har tenkt og enten vise frem julegavene mine eller rommet mitt(mest sannsynlig begge deler). Har ikke akkurat vært så flink med videobloggingen, men så er jo videoredigeringsprogrammet helt klikka også.

Orket ikke og blogge i går, siden hele familien bare går rundt i pysjen hele dagen, ser julefilmer og spiser god mat+godteri. På julaften orket jeg rett og slett ikke å blogge.

 

Måtte bare ta et random bilde, siden kameraet ligger på stua. Gidder ikke å gå opp og hente det. Haha:)
Lillejulaften i dag,er så deilig at det er julaften i morgen. I kveld blir det mandel i grøten og pynting av juletre, og hjemme alene selfølgelig.

Har vært litt på "farten" i dag. Fikk kjøpt meg finsko forresten. Tror kanskje ikke det blir så mye blogging resten av dagen i dag.Tok med meg kameraet på skolen i dag, jeg tok ikke så mange bilder, men noen få. Har hatt det litt travelt i dag. Har vært ut med pappa og kjøpt litt julegaver til mamma og sånt. Tenk at det er lillejulaften i morgen. Da blir det grøt med familien og pynting av juletre. Blogger mer senere i dag:)


Vilde, Sofie og Thea<3


Vilde og Thea <3


Solveig <3


ojojojoj. Fin munn ja...


Haha, søt Sara <3


Hahahaah! :D


:)

 

Blogger mere i kveld :)

 

 
Hei. Har ikke hatt tid til å blogge så mye i dag heller. I morgen starter vi 45 minutter senere på skolen i morgen og slutter to timer tidligere tror jeg. Vi får ha med godteri og vi skal ha julelunsj. Lurer på om jeg skal ta med kameraet, men vet ikke om jeg orker å drasse det med meg på skolen :)

 

 

Tycks? :)

 
Bloggingen i dag ble ikke bra, men har  hatt det "travelt" i dag. Nå er det snart juleferie bare i morgen og overimorgen igjen nå. Gleder meg, blir sykt deilig med fri fra alt som heter prøver.

Jeg er veldig sliten nå, blir så trøtt av og bade har jeg funnet ut. Tror kanskje jeg skal legge meg tidlig i kveld. I morgen skal jeg prøve og ta bilder og legge ut. Rakk det ikke i dag dessverre.

Slengte bare med noen randome bilder fra we♥it. Skal ikke bli en vane at jeg legger ut sånne bilder. Noen av dem er så utrolig søte! 

 
Nå skal jeg snart på skolen. Har god tid i dag, siden vi skal til kirka med skolen i dag...

I kveld blir det spa med håndballaget og mødrene våre. Gleder meg sykt!

Skal prøve å få tatt litt bilder, slik at bloggen blir litt mer fotoblogg. Kommer til og ha vanlig blogging også, men nå blir det to- fire innlegg daglig istedefor:) Blir litt bildeserier og dagens foto og sånn...
Endelig har jeg fått rotet meg til å endre headeren som Vilde lagde til meg for 2(?) uker siden. Jeg synes den ble veldig fin, men jeg likte ikke helt bilde av meg. Haha :)

Nå er det bare tre dager igjen på skolen før det er juleferie. Fikk også utrolig julestemning på skolen i dag når vi bakte pepperkaker i to timer samtidig som vi hørte på julemusikk og det snødde ute. 

 


Hva syns du?

hits