Sittet på jordbærpikene på solsiden atm. Har shoppet litt, viser innkjøp når jeg kommer hjem på søndag, smarte meg har glemt pcen min hjemme. Vi skal være på hotellhelg på jobben til pappa frem til søndag :) blir nok bare mobilblogging fram til da.
Hei. Jeg kom ikke på noen bedre overskrift. Kom hjem fra tante i går. Hadde det utrolig koselig med Sara. Haha, vi har den særeste humoren i hele verden. Ahahaha. Søskenbarna mine er så utrolig søte. De et 2(snart 3) og 1 år gamle. Så morsomt vi hadde det med dem. Herregud!

Ellers i dag har jeg vært med Sigrid hele dagen. Vi så film og bakte eplekake uten eple. Klarer bare ikke eple i kake. Å det er så kvalmt.

Tok noen bilder i dag :
Bleik.no


Den ene hunden til tanta mi. Hun er bare helt nydelig. Iris♥


Utrolig søt... 
Blogger fra mobilen nå så sorry skrivefeil. I morgen tar jeg og Sara toget til tanten min. Kommer til å ta masse bilder:D

Har ikke hatt tid til å blogge i dag siden jeg har vært med Sigrid og på Egon med familien :)

Har bare dårlige iPhone bilder til dere i dag, beklager for det !

Sigrid hadde et album med bilde av meg da jeg var liten... Uffåhuff sier jeg bare.
Heihei! 

Har nettopp gjort ferdig norsk-leksa nå( deiilig) og sitter å leser i MAG, og skal snart se på frustrerte fruer.

I posten i dag kom en kjole jeg bestilte på nelly.com på mandag! Elsker den, skal ha den på meg på fredag når jeg feirer bursdagen min, så dere får sikkert se den da:)

Det er så deilig at det er vinterferie neste uke. Bare to dager igjen på skolen nå...Jeg og Sara reiser bort i noen dager til tanten, onkelen og søskenbarna mine :D Gleder meg sykt.


MAG<3
Litt av kjolen.

Hva har du gjort i dag?


 
Hei! Kjenner jeg begynner å få litt bloggmotivasjon nå, så jeg tenker å starte å blogge igjen..

Har vært veldig travle dager for tiden, og jeg merker jeg er skikkelig tom for energi. Begynner å roe seg litt ned igjen nå, med skole osv...

For øyeblikket ser jeg på frustrerte fruer(elsk) og er på facebook.Sånn hvis dere lurte liksom.


Jeg og Sigrid gikk ut en dag for å ta bilder, men det var så kaldt at vi bare måtte gå inn igjen. 


(uffda)

Så ut om et troll på alle bildene, men jeg holdt på å fryse ihjel! Resten kan jeg ikke legge ut, de ble aaaalt for stygge.


 

hits