Hei! Jeg har ikke tid til å blogge så mye på torsdager pga håndballtrening osv. Jeg kommer kanskje med ett innlegg i kveld når jeg kommer hjem! 
Bare fordi photo booth er sååå kult ! (ironi)


Hei! Da er det onsdag igjen og endelig er det snart helg igjen. Hadde jo en geografi prøve i dag som gikk helt rævva rett og slett. Er det noe jeg suger i er det geografi...

Nå blir det snart the mentalist. Kos! Skal prøve å komme med en videoblogg eller to snart og litt outfits osv.

 

Herregud ! Har brukt 20 år på dette innlegget ! Ble jo aldri ferdig.
Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Har hatt en pause en stund nå, pga mye å gjøre på skolen osv. Har også begynt å blogge på jbpurpleninja.blogg.no. 

Har endret litt på designet også følte litt for en "ny" start:)  Endrer header osv i morgen eller torsdag, så fort som jeg får tid til!

Vis du har lyst kan du godt lage en header til meg. Bredden må være 800px widht elns. Bare send meg mail på theaeh@hotmail.no. Da kan jeg sende deg bilder osv.

 

 


Dette bilde ble tatt av mamma på 14års dagen min 28.februar i år !

Hade♥
Sittet på jordbærpikene på solsiden atm. Har shoppet litt, viser innkjøp når jeg kommer hjem på søndag, smarte meg har glemt pcen min hjemme. Vi skal være på hotellhelg på jobben til pappa frem til søndag :) blir nok bare mobilblogging fram til da.
Hei. Jeg kom ikke på noen bedre overskrift. Kom hjem fra tante i går. Hadde det utrolig koselig med Sara. Haha, vi har den særeste humoren i hele verden. Ahahaha. Søskenbarna mine er så utrolig søte. De et 2(snart 3) og 1 år gamle. Så morsomt vi hadde det med dem. Herregud!

Ellers i dag har jeg vært med Sigrid hele dagen. Vi så film og bakte eplekake uten eple. Klarer bare ikke eple i kake. Å det er så kvalmt.

Tok noen bilder i dag :
Bleik.no


Den ene hunden til tanta mi. Hun er bare helt nydelig. Iris♥


Utrolig søt... 
Blogger fra mobilen nå så sorry skrivefeil. I morgen tar jeg og Sara toget til tanten min. Kommer til å ta masse bilder:D

Har ikke hatt tid til å blogge i dag siden jeg har vært med Sigrid og på Egon med familien :)

Har bare dårlige iPhone bilder til dere i dag, beklager for det !

Sigrid hadde et album med bilde av meg da jeg var liten... Uffåhuff sier jeg bare.
Heihei! 

Har nettopp gjort ferdig norsk-leksa nå( deiilig) og sitter å leser i MAG, og skal snart se på frustrerte fruer.

I posten i dag kom en kjole jeg bestilte på nelly.com på mandag! Elsker den, skal ha den på meg på fredag når jeg feirer bursdagen min, så dere får sikkert se den da:)

Det er så deilig at det er vinterferie neste uke. Bare to dager igjen på skolen nå...Jeg og Sara reiser bort i noen dager til tanten, onkelen og søskenbarna mine :D Gleder meg sykt.


MAG<3
Litt av kjolen.

Hva har du gjort i dag?


 
Hei! Kjenner jeg begynner å få litt bloggmotivasjon nå, så jeg tenker å starte å blogge igjen..

Har vært veldig travle dager for tiden, og jeg merker jeg er skikkelig tom for energi. Begynner å roe seg litt ned igjen nå, med skole osv...

For øyeblikket ser jeg på frustrerte fruer(elsk) og er på facebook.Sånn hvis dere lurte liksom.


Jeg og Sigrid gikk ut en dag for å ta bilder, men det var så kaldt at vi bare måtte gå inn igjen. 


(uffda)

Så ut om et troll på alle bildene, men jeg holdt på å fryse ihjel! Resten kan jeg ikke legge ut, de ble aaaalt for stygge.


 
Hei. Har vært i byen med Vilde og Thea i dag. Fikk byttet noen julegaver som var for små, viser dere det senere.

I kveld skal jeg møte Vilde, og jeg tror jeg skal få laget en video av julegavene mine:)

Fine bilder jaa!
Som dere ser på overskriften lurer jeg på om dere vil ha en video. Jeg har tenkt og enten vise frem julegavene mine eller rommet mitt(mest sannsynlig begge deler). Har ikke akkurat vært så flink med videobloggingen, men så er jo videoredigeringsprogrammet helt klikka også.

Orket ikke og blogge i går, siden hele familien bare går rundt i pysjen hele dagen, ser julefilmer og spiser god mat+godteri. På julaften orket jeg rett og slett ikke å blogge.

 

Måtte bare ta et random bilde, siden kameraet ligger på stua. Gidder ikke å gå opp og hente det. Haha:)

hits