Hei. Har ikke hatt tid til å blogge så mye i dag heller. I morgen starter vi 45 minutter senere på skolen i morgen og slutter to timer tidligere tror jeg. Vi får ha med godteri og vi skal ha julelunsj. Lurer på om jeg skal ta med kameraet, men vet ikke om jeg orker å drasse det med meg på skolen :)

 

 

Tycks? :)

 
Hei! I natt har det snødd MYE i Trondheim. Gikk ut og tok litt bilder i ste(skrives det sånn?). Jeg ble utrolig glad, ble litt redd for at det ikke skulle bli snø til jul. Tror denne snøen blir liggende siden det er så utrolig mye :)

Jeg er så glad nå! 


//bildene er uredigerte...

Skal spille kamp klokka 15:40, men vi må møte opp tidligere, også blir det kino med Vilde i kveld. Vi skal se breaking dawn- part 1! Gleder meg <3

Hei! Skal på kamp senere i dag så bloggingen blir ikke helt på topp fra klokken 13:00- 15:00 ca.
Jeg har virkelig begynt å få skikkelig dilla på bokeh effekten, så dere kommer nok til å se en god del bokeh-bilder framover.

Vis dere vil kan jeg vise dere hvordan man gjør det på en video i ettermiddag, sammen med innkjøpene? :)


Hva synes dere?
Vil dere ha en video der jeg viser/forklarer hvordan man redigerer bildene i bokeh-effekt?
Vil dere ha innkjøpsvideo? 
Hei! Har ventet i en evighet på at ett bilde i picasa skulle bli lagret. Jeg redigerte ett bilde med "bokeh-effekt". Synes det blir utrolig fint, og ønsker meg bokeh-linse til jul ;)

Vil dere forresten se dagens innkjøp? Kjøpte en genser og fikk med en gratis ring. :)Hva synes du og vil du se innkjøpene? 

 
Hei! Har akkurat kommet hjem fra foreldre samtale og butikken...


Jeg tok ikke så mange bilder ute i dag, men, men :)Alle bildene er tatt av meg // Canon EOS 1100D// Redigert i picasa 3


 

hits